Samnangerrennet 2021 ble reddet av stor dugnadsånd – resultater

Publisert februar 28, 2021

|

Endelig fikk vi arrangert samnangerrennet. Kun de under 20 fikk gå, likevel var det 98 påmeldte løpere. Se resultat i bunn av innlegget.

Takk til arrangørene

Det var ikke uten utfordringer å få arrangert årets utgave av samangerrennet. Tidligere i år har vi prøvd flere ganger å få det arrangert, noe som skulle vise seg å bli vanskelig grunnet gjeldene koronaregler. Forholdene var helt fantastiske i nesten 2 måneder, mens den siste tiden har vært preget av snøsmelting. Vi var derfor egentlig innstilt på at det ikke ble noe av etter den andre avlysningen.

Sist uke ringte kretsen og lurte på om vi kunne arrangere denne helgen. De fleste anleggene var allerede tom for snø og med lite renn ville de gjerne at vi skulle prøve.

Uken startet med gode løyper, men med regn og opp mot 7-8 + grader hver kveld smeltet snøen fort. Heldigvis har Samnanger IL verdens beste dugnadsgjeng.

På fredag begynte vi å transportere snø inn i løypene fra plasser utenfor løypene med mye snø. Flere timer med fysisk arbeid i dårlig vær. På lørdag kom dugnadsgjengen tilbake for å arbeide. Synet som ventet de var mildt sagt demotiverende. Nesten alt de hadde gjort i løpet av gårsdagen hadde smeltet vekk. En hver person kan blir negative av mindre, men ikke denne gjengen. Hele lørdagen ble brukt til å frakte tonnevis med snø inn i løypene. Resultatet ble et flott renn med forhold løperne var svært fornøyd med.

Ein STOR TAKK til alle som var med og laga til Samnangerrennet 2021.

Me er imponerte over innsatsen de har lagt ned, og glade for at de klarde å gjennomføra skirennet.

Mvh Kristen Skjeldal

Relaterte