Resultatliste, Sammendrag og Bilder – Samnangerrennet 2024 KM Klassisk

Publisert januar 27, 2024

|

Resultater og bilder i bunn av innlegget.

122 deltakere deltok på årets utgave av Samnangerrennet, som i år var kretsmesterskap i klassisk langrenn. Forholdene var gode, spesielt i starten før regnet satte inn. Totalt sett var forholdene mye bedre enn enn mange fryktet tidligere i uken da det var varslet 50 mm regn.

Av deltakerne representerte 23 Samnanger IL. Sondre Tysseland sikret seg gull i klassen menn senior. Han vant ikke rennet, men siden vinneren ikke var fra Hordaland er det Sondre som fikk gullet. Mirjam Dyrhovden og Gro Sævik Dyrhovden tok henholdsvis sølv og bronse i klassen kvinner senior. Andre imponerende resultater av løpere fra Samnanger IL inkluderer Liva Skår Foss, som var rett bak bronsevinneren i jenter 13 år, og Martin Holdhus, som var rett bak bronseplassen i gutter 15 år.

Spesielt imponerende resultater vil vi nevne:

Håkon Samnøy Skjeldal i klassen gutten 16 år fra Voss Idrottslag som hadde raskeste rundetid i 5km av samtlige deltagere som gikk 5 eller 10 km.

Johan Berge Børsheim i klassen menn 17 år fra Voss Idrottslag som var raskeste herreløper totalt på den lengste distansen for menn unnsatt klasse.

Yvonne Berge Børsheim i klassen jenter 16 år fra Voss Idrottslag som var neste beste kvinne totalt på den lengste distansen for kvinner uansett klasse.

Vårinn Johanson Hagen i klassen kvinner 18 år fra Hovden Skigymna/ Il Korlevoll-odda som var raskeste Kvinne totalt på den lengste distansen for kvinner unnsatt klasse.

I morgen venter et nytt spennende renn i Totræna, denne gangen arrangert av TIF Viking. Påmeldingen er avsluttet, men for de som er raske, er det fortsatt mulig å etterpåmelde seg! Se link

Vi ønsker å rette en stor takk til alle frivillige for et vellykket arrangement!

Relaterte