Personvernerklæring og informasjonskapsler

EUROPEISK LOVGIVNING KREVER AT DU SOM NETTBRUKER SKAL BLI INFORMERT OM INFORMASJONSKAPSLER PÅ NETTSTEDER. VI BESKRIVER HER BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER OG PERSONVERN PÅ VÅR NETTSIDE.

Hvem er vi?

Navn/foretaksnavn: Samnanger Idrettslag
Organisasjonsnummer: 986 858 105
Nettsted: samnangeridrettslag.no
Adresse: Liarinden 15, 5132 Nyborg
Epost: post@samnangeridrettslag.no
Telefon: +47 55 18 55 35

 

Hvordan og Hvorfor vi samler inn personopplysninger

  • Meldinger via kontaktskjema
  • Når du sender inn ovennevnte skjema ber vi om ditt navn og din e-postadresse. Det er kun administratorer som får tilgang til disse opplysningene. Din personlige informasjon vil ikke bli distribuert til noen for noe formål.
  • Når du sender en melding, er det kun ansatte som skal besvare henvendelsen som får din kontaktinformasjon. Vi lagrer dine henvendelser for referanse i ettertid. Du kan be om at disse slettes.

 

Informasjonskapsler (cookies)

  • Vi bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig. Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre nettstedet. Informasjonskapselfunksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Om du slår av dette, kan du likevel bruke vår nettside, men enkelte funksjoner vil ikke fungere optimalt. Slik administrer du informasjonskapsler (tar deg til artikkel i Nettvett.no)
  • Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.
  • WordPress: er innholdsstyringssystemet som brukes av dette nettstedet. WordPress bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over innloggede brukere. Les mer om informasjonskapslene til WordPress.

 

Hvem deler vi dine opplysninger med?

Vi deler ingen informasjon om besøkende på vår nettside med eksterne aktører.

 

Hvor lenge oppevarer vi opplysninger om deg?

Dette nettstedet oppretter og lagrer en aktivitetslogg som fanger IP-adressen, brukernavnet, e-postadressen og sporbrukeraktiviteten (som når en bruker skriver en kommentar). Informasjonen vil bli lagret lokalt i 30 dager og eksternt i 1 år. Informasjon om eksterne logger kan ikke slettes for sikkerhets skyld.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Sist oppdatert: 07.06.2023