Joel og Ingrid Er årets mestere – Resultater SM 2022

Publisert april 3, 2022

|

Resultater i bunn av innleget.

46 deltagere var med i årets SM til tross for snøvær. De yngste gikk enkeltstart, mens alle som gikk 3km og mer startet i en og samme fellesstart. Video fra fellesstart lengre nede.

Grunnet kraftig snøvær før og under rennet var løypene til dels snødd igjen, spesielt ute i 5km var det en del nysnø som ikke hadde blitt tråkket ned. Dette gjorde at det var ingen fordel å gå fremst, derfor ble det gått relativt rolig på den første runden der mange mer eller mindre hang med. Etter halvgått løp gav snøværet seg og Joel Dyrhovden gikk i fra. Før dette hadde Sondre Tysseland stupte kråke ute i 5 kilometerne og knekte bindingen. Det ble dermed lett seier for Joel. Kevin Bolstad og Henrik Mjelde Foss tok de siste pallplassene. Ingrid Tysseland tok seieren i dameklassen, etterfulgt av Sunniva Fanebust som valgte å gå 5km selv om ho egentlig skulle gå 3km. Åse Waage Tveit tok den siste pallplassen.

Ellers var det stor kamp om pallplassene i Gutter 13-14 år. Her stakk Martin Holdhus av med seieren foran Noah Raae Lønnebakken og Olander Erstad.

Alt i alt et flott arrangement og punktum på sesongen.

Relaterte