Fotball

Gruppe for Fotballspillere i Samnanger IL

Velkommen til Samnanger Fotball

SÅ kjekt at du vil være med i Samnanger Fotball! Dette blir gøy!

På denne nettsiden finner du kalender med kommende kamper, oversikt på treningstider inne og ute vinter / vår 2023, treningsavgifter 2023 og kan du melde deg inn/ut på fotball.

Mer info om kampoppsett se fotball.no sin hjemmeside.

Bli medlem av SIL Fotballgruppe på facebook

 

Litt informasjon:

  • Lagleder/trener gjer beskjed når første trening blir og kalla inn via Spond. Her er det enkelt å få oversikt over kven og kor mange som kjem på trening/cuper. Her er det viktig at du svarer på om du «Deltar» eller «Avslår».
  • Foresatte: Dersom foresatte ønsker å være med under trening, oppfordrer me til å oppholde seg litt unna treningen og ikkje samlast rundt bana. Dette for å unngå uro/forstyrrelser under treningen. Forbered barnet ditt på dette. Vær gjerne tilgjengelig for barnet om det skulle være noko som ikkje kan løyses av trenar.
  • Oppfordre barnet til å være med på heile treninga, sjøl om noko kanskje ikkje er like kjekt/interessant.
  • Husk drikkeflaske med vatten. Trenar styrer drikkepausene, forklar barna dette på forhånd slik at ein unngår uro rundt drikking på treninga.
  • Fint om toalettbesøk er unnagjort før trening for å unngå uro i treninga.
  • For å spele fotball MÅ ein ha på leggbeskyttere og fotballsko. Har du ikkje på leggbeskyttere, får du heller ikkje spele/trene.
  • Samnanger Fotball har jobber etter retningslinjer i FairPlay og ønsker at alle skal ha gode opplevelser på fotballbana. Ønsker at alle ser desse små filmane, slik at det er ein felles forståelse på kva det betyr med FairPlay. Sjå her
  • I Samnanger Fotball har me avtale med Umbro og Torshov Sport. Me har fått egen heimeside hos Torshov. Sjå her. Alle får utdelt drakt når dei begynner og denne skal tas vare på og leverast tilbake når den er for liten eller du sluttar. Den skal være rein og vaska når den blir returnert til lagleiar/materialforvaltar.
  • Fotballgruppa er drifta på dugnad av styremedlemmer, trenarar, lagleder og foreldre/foresatte. Me er avhengig av dugnadsinnsats frå foresatte når me har arrangement og dugnader el.
  • På vedlagt link ligg informasjon om 3’ar fotball som er der ein begynner når ein starter i fotball. LES HER

 

LYKKE TIL!

Mvh,

Styret i Samnanger Fotball

Siste nytt: Fotball

Filtrer etter dato

Påmelding til Tine Fotballskole 2023

mai 5, 2023

Fotballskole sommer 2023

mai 4, 2023

Velkommen til dugnad i Hagabotnane våren 2023

april 9, 2023

Laster